fredag 27 september 2013

I´m Home och lite höstinspo{ Bilder från reportage i veckans upplaga av Ena-Håbotidningen }
 
 
 
Hej.
 
Mandy is home! Och det är riktigt riktigt skönt även om man inte är tokpiggelin direkt. Jag går som en ostkrok och ser ut lite som häxan-sur-tant (håret står åt alla håll). Men förutom det så vilar jag och tar det lugnt och hoppas att värk och smärta ska släppa.
 
Men hörrni, det är redan fredag igen. Så härligt. Jag laddar inför första veckofinalen i Idol. Ska bli så kul att se hur det går för alla duktiga sångare. Och som ni vet, när man ligger hemma och är sjuk blir det ju lätt stort fokus på småsaker såsom tv-program, braiga tidningar, bloggar och webbisar. Idag är första dagen jag orkar ha en dator i knät. Så, det går framåt.
 
 
Bilderna har jag och mamma fotat och stylat i samarbete med lokala butiker för Ena-Håbotidningen.
 
Lite höstpiff helt enkelt.


 
{ Ljuvligt att blanda olika växter i en stor korg/balja eller bunke. Motto: hellre ett stort maffigt arrangemang än fler och mindre småkrukor, det ger ett rörigare intryck }{ Snyggt, enkelt och praktiskt med taklökar. Funkar lika fint till hösten }

{ När det gäller ljus, jag gillar tanken av att man inte ska behöva krångla till det. Det behövs inte alltid finnas ljuslyktor eller brickor att ställa på. Ibland är det enkla också fint }{ Hello! Där har vi självaste Mandy i arbetsförkläde och handskar från Garden Girl. Jobba med stil, det ska man väl göra, eller hur ni? Men kika lite extra på den uuurvackra samplanteringen som jag håller i handen. Det är både ljung och två andra grönisar som tillsammans gör det lilla extra. Love it! Ett kul alternativ till den traditionella planeringen. Det finns att köpa färdigt och klart på blomsteraffären, denna kommer från Asplund blomsterhandel }

 
För inköpsställen och lite mer info kan ni kika in här. (Sida 18-19).
 
Hoppas att jag har kunnat sprida lite höstinspo till er! Nu ska jag försöka kurera mig lite mer. Må så gott och ta vara på fredagen.
 
Kram Amanda

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Underbar inspo ! Härliga bilder ,du är så himla duktig .Krya på dej nu och ha en skön fredag .Kram Rita

Gabriella sa...

Åh så härligt det ser ut från ert reportage! Mysigt och ombonat. Verkligen jättefint! Skönt att du är hemma igen, krya på dig nu.
Kram

Life's Silverlining and I: Foto_Inredning_Resor_Stil & Skönhet sa...

Vilka fina bilder och styling som ni skapat. Kram Nilla

EvaLotta sa...

SÅ snygga bilder Du är SÅ duktig!!!!
Skönt att vara i sin egen miljö helt klart hoppas du snart känner dig som vanligt igen, lyssna på kroppen men lovar att gå ett varv runt kvarteret kommer göra underverk
Kram på dug fina<3
EvaLotta

Sofi sa...

Hej Amanda!

Skönt att du fått komma hem nu och att det går åt rätt håll:)
Så inspirerande höstbilder! Blir sugen på att höstpynta och fixa:)

Ha en bra Lördag!

Kram Sofi

Ekenäsliv sa...

Verkligen härlig inspiration här!!
Skönt att det går framåt för dig... Vad är det för op du har gjort? Vet att du opererats i magen, men vad??
Min mamma ska snart ta av en bit av tunntarmen då hon har mycket problem med magen. Så det är därför jag frågar...
Va rädd om dig o krya på dig nu.
Kramar Anna

anettan sa...

Underbara bilder....krya på dig! Kram Anette

House and Garden by Bia sa...

Så härliga bilder du bjuder på ;)...och jag sitter här i mitt nya bloggrum...trivs jättebra...och är väldigt nöjd....bilder kommer så småningom ;))..........ha det gott, och krya på dej;))
Höstkram
Britt