lördag 14 september 2013

Hösta till det med det lilla lila

 
{ Soffa, satsbord, sittpuff och lykta Svenska Hem, matta, fat och lila kuddar t v Rusta, grön pläd och jordglob Åhléns, kuddar och pläd t h Riwahl }



Här kommer del II. Samma soffa - nya detaljer.
Mandy och Villa Tretton featuring L I L A.


 
Yes. Här bjuder vi på lila/brun/guldig inredning från Enköpings butiker. Lyktan är bara såå fin och jag diggar idéen med satsbord. En smart möbel som möjliggör stor förändring bara av lite omformning av hur man ställer borden. Uttrycket kan förändras helt, det är kul.



{ Underbar pläd för den som gillar lite murriga toner - ett vackert rosmönster i gosigt tyg }

 
{ Slutligen mina favoriter. Toksnygga lampor från Svenska hem, Möbelhuset i Enköping. Finns även en variant i silver och de är superläckra att kombinera tillsammans på detta vis, alltså alla tre. Tänk dessa i nivåer över soffbordet, köksön eller varför inte matbordet - schnyggt! }
 
 
Vill önska er alla en trevlig kväll,
Må så gott.
Kram Amanda
 
Bilderna har publicerats i veckans upplaga av Ena- Håbo Tidningen.

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Toksnyggt!!! Wow vad duktiga ni är att få till det, ser superfint och mysigt ut! Snyggt bord och så kul och häftigt med jordgloben på tidningshögen - me like :)

Önskar dig en fin söndag!

Kraaaaaaaaaam aka

TIDSOPTIMISTEN sa...

Såg ju ert reportage i tidningen och det var toksnyggt ni är så himla duktiga - perfekt för oss som bor här i krokarna att få tips på lokala fynd ;) Tyvärr missade jag rean på Riwahl det hade varit något, kul iaf att både du och din mamma lyckades roffa åt er lite fina grejer ;)

Kram Ullis