söndag 11 augusti 2013

Loungesoffa och lite trädprat

Hej ♥.
 
Hoppas allt är fint med er. I helgen har jag ägnat mig åt fotografering i stora lass. Först lite mingelbilder på Lindas, Hem och trevligheter´s, White Party och sedan två små sötnosar som via farmor ska överraska mamma och pappa med lite syskonbilder. Skoj med lite nya utmaningar. Jag gör det ju bara för att jag tycker att det är kul.


Söndagen bjöd på ett himla åskväder för en liten stund sedan. Men ordspråket - efter regn kommer solsken - verkar ju stämma idag. Nu är det sol och fint igen. Snabba puckar. Och loungesoffan blir ju den naturliga mysplatsen så här på sommaren när man bara vill vara.


{ Sparrisblomma, kruka Tine K }

 
{ Kuddar Day och PB Home }
 
 
{ Lykta Lisbeth Dahl } 
Träääd. Ja, jag har ju en del av dem. Tror grannarna börjar nog undra lite vad jag håller på med. Hihi. Det kan ju annars vara snyggt med lite nivåer och någonting som bryter av mot träden - I Know. Blev visst inte så mycket tanke bakom mina inköp. Jag erkänner! Så nu har jag "råkat" ta kol på ett stackarns fikonträd. Då var det bara tre rackare kvar... Men de planerar jag inte att avveckla med flit. Lovar.
 
 
Ha en finfin söndagskväll.
Kram Amanda

2 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Himmel vad snyggt! Ser nästan ut som en "vanlig" soffa som du har ställt ut!
Kram! Judita

Lena - gott för själen sa...

Jag måste skaffa mig en sån där galen blomma! Sparrisen ser ju helcool ut.

Spännande att se bilderna från festen sen.

Kram Lena