torsdag 4 juli 2013

Snyggaste vattenslangarna ever


{ Vattenslangar från Garden Glory }
 
 
Kom igen! Hur trista är inte alla vattenslangar som hänger och dinglar på husgavlarna? Jag har liksom tänkt, varför gör man inte snygga slangar i stilfulla färger som folk vill ha framme för att de är snygga och praktiska? Men nu gott folk, av en ren slump ramlade jag över dessa snyggingar. Hur najsiga är de inte? En sån här ska jag definitivt ha när jag flyttar till hus. Och hängena, coolare får man ju leta efter ;)
 
 
 
 
Klicka er in här till Garden Glorys hemsida för lite mer inspo. Det finns många olika och snygga kombinationer både färg och formmässigt.
 
Ha det gott.
Kram Amanda


8 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Vill ha!
Toksnygga ju😊

Puss❤

anettan sa...

Riktigt snygga. Undrar om det blir roligare att vattna också....det måste det ju bli. Kram Anette

Lena - gott för själen sa...

Hihi, där kom det. Guld och silver ihop. Coola fästen.

Kram Lena

Linda sa...

De är snygga de där slangarna.

När uppdaterar du på kvällarna egentligen? Känns som att jag missar dina inlägg. Kan det vara så att det är efter att min mat och sov klocka har ringt för läggning, vid sisådär klockan tio? :0)

Trevlig fredag!
Kram Linda

Anonym sa...

Jo, snygga, men jag skulle inte lägga ner pengar på att köpa en snygg förvaring för vattenslangen. Det är lite over the top för min del, ha, ha!

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

SNYGGA! ;D
Ska definitivt ta en närmare titt. Men kan tänka mej att sambon är rätt nöjd med sin super lång oranga :P

Ha en fin kväll söta!
KRAM

mig&mitthem sa...

Jo tack, har visat dessa för mannen & han skrattade bara. Förstår han inte att jag menar allvar...coolare slangar får man leta länge efter. Älskar när praktiska saker också kan få vara snygga. Krams m

Maria sa...

Hur snygg som helst ju!
Jag såg en gammelrosa slang någonstans, men vet inte var. Här blev det tyvärr en vanlig orange, då vi akut behövde köpa en för att vattna gräsmattan... Men den är ju utbytbar ;)
Kram /Maria