tisdag 11 juni 2013

Sandaler och det här med att vara lättskrämd


{ Lite panikbilder i min mysoutfit }


Hej.
 
 
Tummen ner för det här med att vara lättskrämd. Jag säger bara det. Blir så trött på mig själv att jag bara inte kan inse att det som händer på tv och i film förmodligen inte kommer hända mig precis efteråt. Och självklart syftar jag på The Following som hade säsongsavslutning här ikväll. Hur scary var det inte? Det blir bara värre och värre ju längre serien går. Och trots detta kan jag inte slita mig. Det är liksom fööör spännande för att missa.
 
 
Nog babblat om det. Idag bjuder jag på två trötta fossingar i nya sandaler. Den ena (t v) kämpar med att läka ihop efter kraschet och den andra (t h) får ta smällen för det hela och bär upp Mandy till vardags.
Jag som skrev att det skulle bli fullt upp till helgen för min del. Det var visst inte hela sanningen för det visade sig att varje veckodag även var inbokat med något skoj. Idag var det skolavslutning för Semlan och imorgon är det återigen skojsigheter med kollegorna, för att nämna lite. Det kostar att ligga på topp helt enkelt ;)

Är allt bra med er?
 
 
Må så gott och God natt.
Kram Amanda

6 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Haha, skönt inlägg!

Kram Lena

H`s enkla vardag sa...

Ska kolla på det ikväll istället och jag är så rädd och förstår att säsongsavslutningen blir extra otäck.
Kram helena

Gabriella sa...

Åh så fina sandaler och byxor!
P.s jag är också lättskrämd, ingen höjdare alls d.s
Kram

anettan sa...

Fina sandaler....jag är också lite lätt rädd efter att ha sett en massa på TV...... Ha det så kul på alla dina festligheter. Kram Anette

Sofi sa...

Hej!

Kollar inte på The Following. Kanske kollar på play sen om jag vågar för här har du en till som är lättskrämd, när min G inte sover hemma så kollar inte jag på spännande serier och tackar högre makter för vårt braiga huslarm:) hihi så tokig man kan vara:)
Nu kollar jag på friidrott, helt ofarligt:)

Kram på dig!

P.s Superfina sandaler förresten!

House and Garden by Bia sa...

Läckra sandaler!!
Önskar dej en trevlig helg!!
Kram bia