onsdag 22 maj 2013

Time do to some "sommardrink"




Hej på er solstrålar.
 

Hur står det till med er idag? Jag hoppas att det är fint och att ni mår bra. Själv är jag precis i startgroparna till att mojsa ihop lite sommardrink. Och viktig poäng här, detta är inte vilken sommardrink som helst. No. No. Detta är världens godaste och mest läskande sådana. Farligt god helt enkelt. När jag promotade att jag skulle bjuda på sommardrink steg genast antalet kommande vänner till min lilla tillställning ;) Skämtosido. Men det kunde typ ha varit så. Så pass god är den.

Pressa ihop fyra citroner, blanda med två dl koncentrat från ananasjuice, en burk kokosmjölk och ca 75 cl vatten (alternativt något annat om man vill krydda till det hela). Blandningen ska sedan in i frysen. En bigpack-låda brukar vara ett bra mått att gå efter. Låt det stelna tills det blir som sorbet. Vid servering, ta ca två matskedar sorbet och lägg i ett glas. Fyll sedan upp med fruktsoda och rör om med sugrör. (Sugrör är nästan ett måste då det blir lite skummigt av kokosmjölken). Enjoy!


{ Läskande, fräsch och försvinnande god - vilken bra marknadsförare jag är, man kanske skulle sadla om ;) }
 
Kram på er.

7 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Låter ju supergod! den ska jag genast kopiera ut på ett papper!
kram Helena

Lena - gott för själen sa...

Låter hur somrigt som helst! Får nog testas framöver. Kan ju bjuda andra. Jag får ofta migrän av citron- och lime-saker.

Kram Lena

Unknown sa...

Tack för receptet. Låter försvinnande gott ;)
Sparar ner det och ska testas.
Kram Maria

Unknown sa...

Tack för att du delar med dig och vilken intressant blandning med syrligt som möter den söta ikokossmaken. Man blir ju nyfiken!

Kram söta Amanda! Ha härlig kväll med dina girls sedan!

Kram Nina

anettan sa...

Mums låter gott. Ha det gott. Kram Anette

Linda sa...

Mmmm, den där får du allt ta att bjuda på om det blir någon bloggdate i sommar.

Önskar dig en fab fredag.
Kram Linda

Anonym sa...

Greetings! I've been following your weblog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to tell you keep up the great job!

my webpage: lose belly fat fast