torsdag 9 maj 2013

Lite vardagsrum på g



Hej på er.
 
Nu kör vi lite vardagsrum. Eller ja, ett litet hörn i alla fall.
 
 
Som ni kan se har jag ju inte riktigt kommit på plats. Tavlor är fortfarande på inramning så det är lite kalt på väggarna. Är så tacksam att jag har kommit underfund med hur snyggt det är med tavlor och vad mycket det gör för ett rum. När jag bodde i Uppsala var jag så himla rädd om mina nya fräscha vita väggar. Jag ville knappt sätta upp något. Och det lilla som fick komma upp var noga genomtänkt. Ja, typ i stil med ett skåp, som man kan ändra om i, och en tavellist, som man också kan ändra om på. Men nu är det andra bullar, mer snyggt ska upp på väggarna. Som tur är, finns redan skruvar och krokar lite här och där så det känns genast mycket naturligt att sätta upp något då. Men gott folk, var inte lika fjantiga som jag för tänk så mycket mysigare det blir med något på väggen. Behöver verkligen inte vara stort, bara något litet men som man ändå gillar. Ska visa er sen hur jag tänker ;)




Lite inredningsmagasin från Stora Bloggdagen. Helt klart det bästa i goodiebagen om ni frågar mig.



 
 
Vill även passa på att tacka för den fina responsen från mitt uterum, som ni förövrigt kan hitta här. Så roligt att så många har kikat in och tagit sig tid att skriva några rader. Jag själv är ju sååå dålig på det där med kommentarer. Det skär i mitt lilla hjärta varje gång jag inte får iväg en liten "kommen" till er andra som bloggar. För, vid datorn sitter jag i princip bara när jag fixar med bilder och gör inlägg, sen sker all uppdatering och läsande via mobilen och min mobil vill inte samarbeta när det gäller kommentarer på bloggar. Förstår inte varför. Ofta går jag in, skriver en kommentar i hopp om att det ska fungera och så vips hakas det upp och allt försvinner eller så hänger sig bloggersidan och det går inte att skicka iväg. Jag vet att det är några fler än jag som har liknande problem och det är såå trist! Så jag hoppas innerligt att ni inte tar illa upp om jag inte är lika snabb och flitig som er andra. Men jag jobbar på det, det ska ni veta!


Nu ska jag svara lite på era frågor! :)
 

Ta hand om er.
Kram Amanda



17 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Vad himla mysigt vardagsrummet ser ut. Ska kika mer i din blogg, den är så fin. Kram och ha en fin dag

Lena - gott för själen sa...

Så fint du har det. Tavlor gör otroligt mycket till ett rum.

Kram Lena

Sofia sa...

Jag har också kommit på att tavlor på väggen gör supermycket för hela känslan. Men. Det är ju så svårt att hitta något som man verkligen gillar..eller så är det svindyrt!

Ha en fin dag! Kram

Linda sa...

Det kommer bli kanoners när du får upp den fina tavlan. Det är ju redan så fint så det kommer bli sååååå bra när du har piffat färdigt.

Kram Linda

Anonym sa...

Hej Amanda
Var finns tavlan med hjorten på att köpa.
Sååå fin.

Monica

Husbysjutolfts sa...

Vilket fint bord! Du har känsla för inredning. Jättefin tavla oxå :)

hemma hos lilla mej sa...

Du har det bara så himla fint .Du har verkligen känsla för inredning .Ja du är kanon duktig på att få till det.Ha en skön torsdag .Kram Rita ♥

Anonym sa...

Fint som alltid! Vackert och vårigt med vitsippor! Kram

Sofia sa...

Så fint du verkar ha det!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Så fint du har det :)
Ha en fin kväll.

Kram Pia

anettan sa...

Så fint. Jag gillar verkligen den stora tavlan med hjorten på urläcker. Kram Anette

Sofi sa...

Hej fining!

Det här med att inreda och inspirera är något som måste gå i släkten! Både du och fin mamma är ju otroligt duktiga på det:)
Så himla snyggt vardagsrum!
Är också dålig på att kommentera just nu (och blogga med för den delen;) men ibland har man fokus på annat och det fina vädret har ju också gjort sitt:) Men ska också bättra mig:)

Kram på dig

Anna Wahlstam sa...

Supersnyggt i ditt vardagsrum!!
Vi ska förhoppningsvis renovera vårt till hösten, det beror på om garaget är klart;) som påbörjats idag förresten:)
Gillar verkligen ditt soffors, vill också ha ett med en kant runt så och jag har minsann redan sett ett;)
Nu får jag nog allt ta itu med städningen så tjejerna ( dottern o hennes kompis) och jag kan kika på kossorna som släppts ut på sommarbete idag:)
Ha en skön helg!!!
Kraaaam Anna

Tess sa...

Oj jäklars vilken fin blogg och vacker hjorttavla som står på golvet!!! Vart har du hittat den? :)Trevlig helg!

pillan sa...

Stort Grattis till Veckans Blogg, kul!! Måste bara fråga vart kommer soffbordet ifrån!! Precis min stil och jag har sökt liknande med ljus och lykta ;)!!

Kram PIllan

Anonym sa...

Har sökt denna tavla med hjorten på, vart finns den? superfin =)

Pia H sa...

Hej! du har så fint i ditt hem verkligen smakfullt! får titta in här oftare, den fina silver lyktan som står på golvet bredvid hjort tavlan var har du köpt den?

Kram Pia H