måndag 15 april 2013

Instabild & Godnatt ♥


Brownie - MandyPandy.


Har precis lärt mig hur man laddar över mobilbilder till macbooken. Och ja, jag är 23 och inte 93 år. Men man kan inte vara bra på allt. Det här med teknik har aldrig varit min starka sida, kan i och för sig bero på att jag inte har så stort intresse för sånt. Eller rättare sagt inte det minsta intresse. Enligt mig ska teknikens värld "bara fungera" och av någon konstig anledning så har det en tendens att inte göra det just när jag håller på. Förstår inte varför? Så jag skulle behöva en "handy-man" det är bara att konstatera.

Godnatt med er.

6 kommentarer:

No34 sa...

Ja, Du... Teknik är nog min svagaste punkt! Klarar inte ens av fjärrkontrollerna till tv:n...
Ha det gott, kram Kate

A House With A View sa...

Haha, här har du en till oteknisk människa :) Men ibland händer det faktiskt att jag får en snilleblixt och fixar tekniska problem, blir lika förvånad varje gång, haha :))

Såg bilderna nedan, vad fint du har i ditt vardagsrum, älskar vasen också, mycket finare än den från H&M som går i liknande stil (som jag har). Din mammas vas från svenskt Tenn är ju annars en riktig favvo - den är ju bara helt sagolikt vacker!!

En riktigt fin bild på dig Amanda! Vad himla söt du är! Och vilken snygg tröja - me like :))

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Linda sa...

Fina du!

Vad blev det för kamera ni köpte i helgen? Hoppas på en Canon så att du kan lära mig lite bra inställningar när vi ses nästa gång. :)

Kram, kram

På Selmas gata sa...

Hahaha, jag skrattade gott när jag läste ditt inlägg! Jag är helt lost!

Jag har tiom en supergammal mobil som jag inte ens kan ta bilder medoch när jag i höstas var inlagd på sjukhus så mötte jag en gammal farbror som började prata med mig och tipsade om att jag borde ladda ner den och den "appen". Då kände jag mig EXTREMT efter:)

Håller med om att det SKA fungera!:)

Jag har lyckligtvis turen att ha en handy-man, han suckar lite när jag återigen lyckats göra fel med surfplattan eller vad det nu gäller:)

Kramar/Tanja

Anonym sa...

Vad mycket fint du bjuder på, roligt att kika runt.
Tack för besöket hos mig.
Ha en skön kväll
AC

Gabriella sa...

Känner igen mig så väl! Klart tekniken bara ska fungera=)