torsdag 19 januari 2012

Vackra ting från Tine K


Vill ha, vill ha, vill ha... är känslan när jag ser det mesta från fina märket Tine K. Jag blir så inspirerad att inreda och fixa och önskar att jag hade ekonomi att rikitgt frossa i alla hennes härliga ting. (Idag tänkte jag börja spara ihop till en lampa med prismor, den är ju helt ljuvlig!! Håller tummarna att det fortfarande finns till försäljning när jag väl har sparat ihop lite slantar, hihi. Jag menar, jag är ju rätt duktig på att shoppa så det lutar ju åt att det kan ta ett litet tag;)

Idag visar jag lite härliga bilder hemifrån familjen. Kära mamma har redan lyckats spara ihop till en liten lampa.. så idag är det en stor dag! Hihi. Vi njuter som två små barn på julafton.. trallallaaa.


Korgväska Tine K.

Men som sagt, en bra shoppare är jag ju trotsallt. Jag åkte ju liksom inte hem tomhänt;) Nu längtar jag till sommar & sol. Tänka va härligt att slänga ner badlakandet i korgväskan och bege sig till stranden. Men i väntan på att värmen ska komma får den fylla sin fuktion som förvaring och pryda hallen.


Glaslyktor Tine K.
(Mammas ägodel & rent ögongodis för mig).



Och här är den.. majestäten av dem alla - alltså min absoluta favorit just nu. Lampan. Nåjaa.. det är bara att börja spara!

Må så gott & var rädda om varandra!
Kram Amanda

Ps. Du anonyma som undrade om ljuslyktorna i förra inlägget, de är av märket PB Home och köpta på Tre Generationer inredning i Uppsala.

Ps Igen. Jo, ville bara tala om för er att jag tyvärr inte kan kommentera till er som har kommentarsfältet inbäddat i huvudsidan, dvs. när det ej är pop-up fönster så som jag har. Haha.. förstår ni ens vad jag försöker förklara? Lite klurigt dethär för en oteknisk tjej som mig. Men jag fick höra att det kanske funkar bättre om man byter webbläsare.. jag har dock inte klurat ut hur man gör & om jag vill byta webbläsre. Får nämligen för mig att det ändrar layouten lite och jag trivs när det är så basic som möjligt ;) Så, min lilla fråga är.. finns det nåt annat sätt att lösa detta problem? Det är verkligen knasigt för det funkar ju utmärkt hos de som har pop-up fönster :) - Klart Slut ;)

10 kommentarer:

Miruschka sa...

Det är tur du kan åka hem till mamma och få njuta av hennes lampa;)
Bra att väskan fyller en funktion även på vintern!
Kram♥

HOUSE of ADELA sa...

Åååå så fint, underbara bilder!!
Nästa köp här blir också den fina lampskärmen!

Kram
Adela

Villa Ryttarängen sa...

Fint! Andra bloggen idag som handlar om Tine K.Just ljuslyktorna. Kram Pia

Stina sa...

Snyggt!:-) Kram Stina

Anonym sa...

Underbar väska vilken fin blogg : ) Kul att du hittade till mig så jag kunde hitta till dig varm kram Sofia

110kvadrat sa...

Tack för din söta kommentar inne hos mig. Så otroligt roligt när man hittar till nya härliga bloggar:)

Emilia sa...

Åh så fina saker, riktigt ögongodis!!
Kramar

Emilias sa...

Åh så fint, riktigt ögongodis!!
Kramar

Miss Marie sa...

Vilken läcker lampa! Förstår att du vill ha en sån också! :)

Living by S sa...

Tusen tack för din ord hos mig <3
Vad härligt att kunna ha två hem att njuta av, ett eget och ett när man vill umgås =) Det bästa av två världar =)
Gillar dina bilder skarpt!!

Kram Fia