måndag 3 oktober 2011

MY ♥ KITCHEN


Hej på er! Hoppas allt är bra med alla som kikar in här. Idag bjuder jag på en liten glimt från mitt kök. Jag riktigt längtar till att få julpiffa här inne. För i köket brukar jag nämligen ta in lite rött. Så vågad är jag ;). Vi får se hur jag gör iår men det kan mycket väl bli så att lite röda detaljer får lätta upp julstämningen här inne.

Den lilla mjölkkannan fick jag av min far igår när vi var iväg på en liten utflyckt. Söt! Det är dock lite komiskt att jag har en sån med tanke på att jag varken dricker kaffe, the eller vanlig möjlk. Men det finns det ju andra som gör och tur är väl det! ;) Hihi.




Det är sånt riktigt höstväder ute nu så ikväll ska jag tända lite ljus, mysa och titta på våra tokiga Hollywoodfruar. Ta hand om er!

Kram Amanda

5 kommentarer:

Lilla Majken sa...

Vilket fint kök! Det får allt bli lite rött i vårt kök till jul. Nej, jag får absolut inte missa Hollywood fruar. Vi måste ju se vad Gunilla har för sig idag!!!

Ha en fin kväll! Kram Therese

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Superfina bilder från ett supermysigt kök hos en supergullig tjej <3

Pusspuss

Liza sa...

Så fint du har i köket!
Till jul måste man ha lite rött tycker jag!

Trevlig kväll!

Kram Liza

Anonym sa...

Åh, tack det samma fina du! Jättefin blogg och mycket trevligt kök du har! Hoppas du får en riktigt härlig vecka. Många kramar /Emelia

Lovisa sa...

Jag ska göra detsamma; tända ljus, mysa och se på hollywoodfruarna på tv! :)