lördag 19 september 2015

Update graviditet


{ Me, Mandy-Lill och Malou von Sivers på televisionen - Fredagsmorgon i all enkelhet. Pics från gårdagen alltså. Mådde inte så bra igår så blev inget senare hej-hallå till er, det kom idag istället }
 
 
 
Lördagsmorgon i huset.
 
På tv:n rullar veckans repriser från Idols kvalvecka. Lite trevligt med morgonmusik i bakgrunden. Har precis haft besök av goaste lilla bebis-William. Pappa Peter och Patrik swischade några vändor till återbruket för att bli av med allt överflödigt bråte, så jag och lilla W passade på att mysa och prata med Mandy-Lill i magen.
 
Nu var det ett tag sedan senaste uppdateringen kring magen och Mandy-Lill. Idag befinner vi oss i v 32, en riktig milstople att passera den 30:e veckan. Nu är det liksom nedförsbacke på riktigt (åtminstone tidsmässigt). Vi har fått tid för ett till ultraljud i veckan som kommer, så det ser vi riktigt fram emot. Kommer förmodligen vara lite trängre än sist vi sågs ;)
 
Just nu:
Graviditetsvecka 32 (31+4)
79,3% av graviditeten har passerat (dvs 222 av 280 dagar)
Graviditetsmånad 8
Kalendermånad 7
Trimester 3
58 dagar kvar till BF
En rolig grej är att jag tror att jag har hittat en tjej nu som kan göra ett personligt vagnsmycke och napphållare till Mandy-Lill. Jag som blev lite småförtvivlad när jag upptäckte att sidan som jag tänkte beställa från - efter noggranna val som jag  ä n t l i g e n  lyckats bestämma mig för - gick på lågvarv och därmed inte kunde ta emot beställningar. Ni vet känslan - man har gått och funderat och rekat precis hur man vill ha det, ska bara få iväg beställningen - så vips är det inte möjligt. Nej den känslan är inte jättekul. Men nu ser det ljust ut igen. Tjoho.
 
 
Ha en jättebra start på helgen nu alla goa. Hoppas att den där riktiga lördagsfeelingen infinner sig hos er.
 
KRAM

2 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Finaste❤️

Lena - gott för själen sa...

Oj, nu är det inte långt kvar!

Eeehh, vagnsmycke?! Napphållare?! Ja, jag är gammal ;-)

Kram Lena