lördag 9 november 2013

Bloggmiddagen i svart/vitt

Hello (igen) i lördagskvällen.
 

Nu mina vänner ska jag bjuda på en riktig bildkavalkad från gårdagens bloggmiddag. Moder, Villa Tretton, hade gjort så fint i villan. En fest eller tillställning ordnad av mami blir alltid bra. Hon vet vad hon pysslar med helt enkelt. Sen bidrog vi såklart allesammans med den härliga stämningen. Men det hajjar ni ju, hehe.
 
Hur som helst blev det bubbel, italiensk buffé, goda skratt och semifreddo till efterrätt. En helskön kväll.

Lugnet före stormen. Yepps.Ja. Att hemmet är snyggt och helt i min smak är ju ingen surprise. Och jag passade ju på att ta de flesta bilderna så fort som möjligt. Hurry, hurry. Är en himlarns dålig mingelfotograf - har alltid fullt upp med att tjattra och engagera mig i annat - så just den strategin verkar bli mitt signum på de flesta tillställningar jag är på.

Att man inte lär sig? ;)
 { Ulrica, Lena, Linda och Ullis }


{ Woop woop. Villa Tretton in action }
 
 
Nu ska jag ta kväll på riktigt. Ha en riktigt mysig lördagskväll allesammans. Imorgon är det pappornas dag - det har ni väl inte glömt bort?
 
KRAM
 
 


4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Att det blev en helskön kväll kan jag verkligen skriva under på!

Kram Lena

House and Garden by Bia sa...

Oj nu var det ett tag sen jag var inne på din blogg;))....snyggt med svart/vita bilder....förstår att ni hade kul.........
Ha en bra söndag!
Kram bia

MITT VITA HUS sa...

Härliga bilder:)

Kram till dig!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ja vilken underbar kväll och nu är jag både superdupernyfiken gällande daten och håller tummarna att det blir en bra sån ;)

Kram ullis