onsdag 4 september 2013

Små sötisar och liten update

 
{ Söta syskonparet F & M }
 
 
 
Heeeej.
 
Det var länge sen. Oj, va snabbt tiden kan rusa fram. Det är galet. Ni förstår jag är ju lite av en toka så nu ska jag passa på att berätta lite vad jag har haft för mig. Ni som trodde att jag har legat på latsidan, ja ni har fel ;)
 
Min envisa halsfluss var ju tyvärr orsaken till den lilla ofrivilliga bloggpausen. När orken är nere på noll prioriterar man ju typ mat och sömn - that´s it. Men nu har flussen dragit åt pepparn och jag är laddad för nya uppdrag. Jo ni förstår, jag fick ett galet och samtidigt jätteskojigt litet infall under min lilla viloperiod. Så från ingenstans har Mandy gått en liten fransförlängningskurs. Ja, det är sant. Jag ville testa och faktum är att det är sköj. Är man en liten pysselmaja så gillar man ju sånt. Så ledig tid har gått åt till att sätta nya set på vänner och bekanta. Kul. Det är ju såå fint och det blir så stor skillnad - jag blir lika förvånad varje gång. Nu är det bara till att öva, öva och öva. Jag har mycket kvar att lära, men det ska gå, det har jag bestämt.
 
 
Men fransar har jag ju såklart inte satt på dessa små sötisar som jag visar idag. De är finast precis som de är! Bilderna är från den lilla tagningen. Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett den första bilden, men här kommer några till.
 
 
Storebror Lillasyster
 

 
Nu ska jag kika på mina favvo nyhetskillar - Filip och Fredrik - från Breaking News. Vem kan inte gilla dem liksom?
 
 
Ha det bäst.
Kram Amanda

4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Välkommen tillbaka! Undrade just hur du mådde.

Fantastiska bilder!

Kram Lena

dianasdrömmar sa...

Men hur söta kan man vara :)?kram Diana

Linda sa...

Så söta och vilka fina bilder! :0)

Kram Linda

Gabriella sa...

Hoppas du får må bättre nu! Oj så mycket spännande. Hejja dig som vågar och vill:)
Kram