fredag 23 augusti 2013

Min lilla fredag 
Hej.
 
Allt väl med er? Ja, det kanske är ett evigt tjat om välmående hit och välmående dit. Men faktum är att jag tycker att det är viktigt. Vill ju att alla omkring mig ska må bra - vem vill inte det liksom? Men det här med att känna efter och värna om sitt egna välmående är inte riktigt lika lätt. Förstår inte varför, men det tycks vara himla trixigt för mig att lyssna när kroppen säger ifrån och efterfrågar vila och lugn och ro. Någon som känner igen sig?
 
I tisdags började mitt halsont men det är bara att köra tänkte jag. För det ser just snyggt ut att bli sjuk första veckan efter semester. Nej, det går ju inte för sig. Man kämpar på. Idag fredag hade jag nått botten. Orken lika med noll, febern hög och halsen värre än tidigare. Då, ja först då, kontaktar jag läkare och visst visar det sig att det är halsfluss. Typiskt. Att man inte kan lyssna på kroppen och känna efter tidigare, innan det är såå uppenbart, ja det är en gåta. Hur som helst har jag fått lite medikament och snart är jag ju piggelin igen. Hoppas bara innerligt att jag inte har smittat någon.
 
Kontentan av detta är: Var rädda om er!
  
Nu ska jag vila, se på film och bli frisk. Helgens planer får ju dessvärre ställas in. Trist. Jag som var såå laddad för att träffa mina tjejer och digga till söta Miss Li på Flurran. Men hälsan är viktigast gott folk! Word.
 
Men om det är någon som är sugen att se Miss Li på Flustret imorgon lördag 24/8 så har jag en biljett över. Det är bara att hojta till! Är ju så trist att den bara går till spillo. Tror att man kan betala vid entrén också om man vill ta med sig någon. Annars kan man säkert haka på mina tokiga vänner - skämtosido.
 
 
Kram Amanda 

5 kommentarer:

Madame Edith sa...

Härliga bilder.

Trevlig helg, Madame Edith

Linda sa...

Saknade dig i vår tjejliga igår. Förstod om du inte kände dig pigg. Halsfluss är ju liksom ingen höjdare.

Så nu skickar jag en hel drös med fredagskryapådigkramar och hoppas att du blir pigg och kry snabbt som attan. :)

Kram Linda

Lena - gott för själen sa...

Blä för halsfluss! Tråkigt att behöva ställa in en massa roligheter. Som sagt, vi saknade dig igår, men hälsan måste gå först.

Massor med krya-på-dig-kramar/Lena

svart vitt och rött sa...

Vad typiskt! Krya på dig!

Ekenäsliv sa...

Alltid lika fint hemma hos dig Mandy!
Men så trist att du blivit sjuk! Hua!!! Har ju haft en tösafia som haft otaliga halsinfektioner och nu i början av sommaren opererades hennes mandlar bort.
Hoppas du kryar på dig nu och att antibiotikan verkar snabbt (det brukar den göra:-))
Krya på dig o va rädd om dig!
Kram Anna