fredag 2 augusti 2013

Liten sparrisblomma
God morgon ♥.
 

Nu är det äntligen fredag och helg. Hur härligt är inte det? Tänk att fredagskänslan kan vara så påtaglig trots att man har semester och är ledig. Det är väl knasigt, men det måste ju tyda på att det är något visst med fredagar.
 
Blomma nummero dos som fick följa med hem från Ulriksdal är en liten sparrisblomma. Skir och fin precis som jag gillar. Sorten är helt ny för mig och faktum är att den är ännu skirare och yvare i verkligheten än på bild. De allra tunnaste stråna försvinner ju liksom ut i ingenstans på bilden men ni förstår principen. Vacket, vackert. Mitt lilla hem har härmed tagit ytterligare ett litet kliv närmare det exklusiva och lyxiga som jag eftersträvar och diggar skarpt just nu.
 { Kruka Tine K, horn PickedOut, ny webbis som öppnar inom kort och lampa Tine K - många vackra Tine K saker finner ni hos Tre Generationer Inredning, klicka här för att komma till hemsidan }
 
 
I detta nu befinner sig Mandy på inredningsspan med en vän som ska flytta till nybyggt till hösten. Jag är ju inte sen att haka på om man kan stå till hjälp på "någevis". Det är ju såå skoj att planera och fixa och dona.
 
Ha en fin fredag!
Kram Amanda

4 kommentarer:

neuf novembre sa...

That white vase is on my wishlist :) Sooo beautiful! Have a nice weekend. Kasia

Life's Silverlining and I sa...

Så fint! Blomman gillas mycket! Ha en toppen fredag! Kram Nilla

Gabriella sa...

Vilken fin växt! Lite grönt gör så mycket. Och håller verkligen med om fredagskänslan som har infunnit sig här hela dagen. Det är något visst med fredagar ja!=)
Kram

Lena - gott för själen sa...

Gud vilken läcker lampa. En sån kommer säkert få flytta in här om jag hittar nån framöver.

Kram Lena