fredag 16 augusti 2013

Lite nytt i klädkammaren inför tha höst


{ Tröja Sisters Point (från tidigare inlägg), leggings Åhléns, klocka Triwa och glajjor MQ }Hej på er i fredagen!
 

Yepps. Idag blir det lite Close-ups på lite höstnyheter i min lilla klädkammare. Det hör ju till att fräscha upp lite inför hösten. Jag lever liksom kvar i det från när man gick i skolan och fick något nytt höstplagg lagom till skolstarten. Mys. Och som ni ser är det lite olika men tänkte försöka klatscha till det med lite mönstrade leggings. Love leggings, finns det något skönare?
 

 
{ Leggings Pieces }
 

{ Blus Vero Moda, Tröja Pieces och plånka Pure Love Lifestylestore }


 
Ja ni. Tänkte berätta vad jag sysslade med igår in på småtimmarna. Det är galet men jag fyllde i, klickade och hade mig för att registrera mitt lilla företag som ska bli verklighet. Crazy. Moms hit och F-skatt dit, det är en del att klura på men efter att ha läst på och funderat i all evighet så testar jag. Faktum är att om man har lite olika idéer och vill testa så Why Not? Det är ju inte värre än att man lägger ner om man tappar suget eller inte vill fortsätta. Det är ju bara på hobbynivå men för att få hålla på behöver man ju ha förtag så nu testar jag. Har nämligen lite planer på att nosa lite på skönhetsbranschen också. Många idéer - I Know så nu kör jag så får vi se vad som händer.
 
 
Ha en finfin fredag allesammans.
Kram Amanda

5 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Vad spännande! Kommer säkert att gå strålande!

Snygga kläder såg det ut att vara också!

Kram Lena

Linda sa...

Åh, vad spännande!

Jag gjorde ju en chansning när jag startade eget när Elliot var nyfödd. Hade ingen aning om vad jag pysslade med men va fasen. Det är bara att go for it. Du har ingenting att förlora. :0)
Själv sålde jag mitt företag när jag inte hann med längre och det finns fortfarande kvar så här 8 år senare. :0)

Kram Linda

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

Spännande!! :))
Visst är det mycket att styra med att starta eget. Shit, jag är helt omtumlad i skallen!
Öppnade min webshop idag fredericasdesign.se , så nervöst! Men går det inte så går det inte som du säger. Är ju på hobbynivå för mej med :)
Stort lycka till fina du!!
Kram kram

Helenas enkla vardag sa...

Men vad spännande! Du får gärna berätta mer om hur du gör och tänker! Ska du försörja dig på heltid eller? Har du fått hjälp av någon eller kunde du själv?
Är det enskild firma eller?
Snygga höstkläder du köpt!
Kram och trevlig helg.
Helena

Ekenäsliv sa...

Låter väldigt spännande!!! Stort lycka till till dig:-))
Många fina plagg i din höstgarderob, så långt har jag bara inte hunnit;-) Jo, till tösen då, hon har alltid massor av kläder att välja på då det är många som skämmer bort henne;-) Tänk omman var 8 år igen, hi hi.
Ha en fin helg!
Kram Anna