måndag 22 juli 2013

Semester update

 
 
 
Härliga Båstad.
 
Ja, gott folk, här gick vi (girlsen) och strosade, solade och badade medan Williams och Larsson spelade tennis inne på området. Som lite lagom tennisintresserad och desto mer "stros-intresserad" passade det mig, och de andra girlsen, mycket bra. Båstad var såå mysigt, härlig, fint och huur somrigt som helst. Små söta butiker, underbara gathus och massor av restauranger. Känner mig kär i sommarstaden. Och varje gång jag ser såna söta städer ställer jag mig samma fråga, varför kan man inte bygga liknande kvarter nu också. Varför ska allt vara så modernt och tufft. Fram med lite små putsade gathus och släng ner lite rosor i rabatterna så är vi hemma. Så svårt kan det väl inte vara? :)
 
 Fiskebodar, thaimassage (lite otippat), krabbfiske, stora båtar, sandstrand och tennis med gröna hattar. Det är Båstad när det är som bäst.
 
 { Pepes, yesbox. En riktig klassiker. Och Suntrip-sponsrad var den såklart ;) }
 
 { Bild från Instagram }
 
Mandy-tomat var riktigt röd och grann efter en dag i Båstad, men det hör ju till. Hatten är ett tillbehör från tennisen. Så schnygg, så schnygg.
 
Men det här med semester. Jag känner (efter min första riktiga semesterdag) att jag nog kommer kunna stå ut med detta ;) Det är såå lyxigt och jag ska verkligen försöka njuta till max. Jag vet att det kan vara svårt att släppa allt och bara njuta i stunden, men jag ska verkligen "jobba" på det nu.


 
Hoppas ni har det bra allesammans.
Kram Amanda

1 kommentar:

Lena - gott för själen sa...

Din semester verkar ha fått en rivstart! Härligt det låter.

Kram Lena