söndag 28 juli 2013

Kläder, vind och något skoj

Hej hopp i söndagsvärmen.
 
 
Här hemma står alla fönster på vid gavel. V Ä L K O M M E N   V I N D. All luft och vind som man kan få är välkommen. Igår investerande jag även i en liten fläkt till sovrummet. (Ett bra köp som mina kära släktingar i skåne skulle ha sagt). Och vilket lyft det blev. Plötsligt kunde jag sova en hel natt med tjockistäcke, precis som det ska vara, utan att vakna av svettattack. Jag är en sån där typ som vill ha tjocktäcke No Matter What. Tunna påslakan utan fyllning ja det är ju ungefär som att äta en dumlekola med papper på, alltså helt tokknasigt. Ska´re va så ska´re va ;)
 
 
Här kommer fredagens Mandy i bilder. Nya outfiten on - yesbox!
 
Idag mina vänner var en stor dag! Det första fotojobbet skickades iväg till tidningen som vi ska samarbeta med framöver. Det verkar som att det kommer att komma ut till helgen och om det går som planerat. När allt är riktigt klirrat ska jag berätta mer och visa lite hur vi har tänkt. Men som ni säkert förstår så är det kopplat till inredning - wiihoo. Så det är ju inget super-duper-otipppat direkt, hehe.
 
 
Nu ska jag slänga upp benen i soffan och slå på en riktig klassiker. Ni minns väl Sjukan som gick på tv för en herrans massa år sedan. Systrami hade visst dessa DVD-filmer hemma så jag snodde med mig säsong 1 för att minnas lite 90-tal igen. Vi får se om det "håller" än idag.
 
Må så gott.
Kram Amanda

4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Men jisses vad kul och spännande! Grattis!

Kram Lena

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag håller tummarna för dig.

Sen måste jag säga att jag inte heller kan sova utan ett riktigt täcke. Med bara ett påslakan ligger man ju invirad som en stoppad korv innan det är färdigt. Nej tack, riktigt täcke måste det vara

Kram Teres

Jessica - Svart på vitt sa...

Vilken snygg outfit! Och va spännande med fotojobbet!
Hittade just hit till din mysiga blogg. Kommer säkert tillbaka! :)
Kram Jessica

anettan sa...

Så roligt....Grattis. Kram Anette