torsdag 11 juli 2013

Fototankar

 
 
 
 
Hej ♥
 
 
Hoppas allt står bra till i torsdagskvällen. Jag är lycklig i kroppen. Har varit i hamnen med familjen och mysigt och ätit en suuupergod räksallad. För det ligger ju lite sanning i Gustav Svenssons uttryck "är magen glad så är människa glad" ;)
 
Imorgon är det fredag igen. Det gör en också glad. Så hos mig har fredagskänslan redan infunnit sig lite smått. Jag är dock lite pirrig men samtidigt suuperladdad inför helgen. Förutom att jag ska på galaj med vänner så är det The D-day. Det är dags för ett riktigt fotojobb och då vill man ju leverera. Jag sitter och tittar igenom lite random bilder för att se hur jag tidigare har tänkt och gjort. Kanske får man lite pepp och inspo. Och jag försöker tänka att även om jag inte är något proffs så har jag viljan och passionen, det borde man ju komma en bit på. Vad säger ni alla kloka där ute, håller ni med mig?
 
 
Skobilden ovan har faktiskt DinSko lånat av mig för att publicera på sin Instagram, lite rolig kuriosa. Även om det inte var för den "otroliga fotokvaliteten" (not - hihi) så försöker jag se det som lite extra pepp en dag som idag :)
 
 
 
 
 
 
 
Ha det bäst nu alla godingar.
 
Och till er bloggisar: Jag vet att jag är sämst på att lämna spår efter mig hos er. Hoppas ni har överseende. Jag blir jätteglad för varje fråga/kommentar eller liknande. Ni är så gulliga ♥. Men eftersom jag själv är inne i en lite "nu-är-det-mycket-period" så vill jag bara säga det till er alla, FEEL FREE, känn inget tvång att vara söta. Gör det självklart om ni vill :) Men känn inte att ni måste det här inne hos mig. Här inne ska det vara glatt och trevligt. Vi tycker om varandra även om vi har lite kommentarssemester, eller hur? ;) ♥ Stor Kram
 
 
Kram Amanda
 

3 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Självklart får man ta lite kommentarssemester ibland ;-)

Men vad roligt med ett fotouppdrag! Lycka till!

Ha en fin fredagkväll.

Kram Lena

House and Garden by Bia sa...

Kul med fotouppdrag;))....hoppas det går bra!!.....du har en mysig balkong!!
Trevlig helg!!
Kramis

Sofi sa...

Hej sötis!

Hör har jag både lite blogg och kommentarssemester;);)
Men kikar in lite då och då o läser alla fina bloggar!
Så himla kul med ett fotouppdrag! Det var väl på tiden, duktiga människa!:) Blir jättespännande att se sen!

Ha det fint!

Kram på dig