onsdag 26 juni 2013

Lite nytt och en slant till ♥-e barnen


{ Kvällsbilder från Mandys livingroom }Hej.
 
 
Hur är det med er allesammans? Jag har saknar er. Och jag låter ju bara som en liten papegoja när jag säger att "det är mycket nu", men ni vet det, tar ju på krafterna att vara tvkändis ;) Hihi. Och att digga med till tonerna från Allsång på Skansen är ju också rätt så slitsamt. Jag har fått mersmak av det där med allsång. Så mysigt och härligt somrigt. Känner samma sak varje år jag kommer därifrån. Och för er som är sångblyga, att mima har ju funkat i alla tider, så det gamla tricket kan man ju alltid ta till. För OM micken mot förmodan skulle tryckas upp mot munnen och det inte är "trall allaaa- text" - MIMA OCH LÅTSAS SOM ATT MICKEN ÄR TRASIG! Bästaste allsång-trygghets-tipset.

♥{ Har fått tillskott av två nya fåtöljer. Dessa är "second hand" men de finns säkert fortfarande att få tag på i butik, högst troligt. Men det fina är att pengarna gick till ♥-barns föreningen. Det var fint tycker jag. }
 


Hörrni, imorgon kommer äntligen de efterlängtade tavlorna som jag har tjatat om sedan tidernas begynnelse. Wiho. Håller tummarna för att någon vänlig och händig själ vill rycka in och borra upp grejset här i vardagsrummet. För jag gissar att jag kommer vara ivrigare än ivrigast när allt väl är här. Fort ska det gå ;)

Ha det så fint allesammans. Jag hoppas kunna återkomma med liten glimt av tavlorna, eller som jag egentligen vill kalla det "konsten", imorgon. 
 
Kram Amanda

8 kommentarer:

Lovisa sa...

Tjusiga stolar, känns somriga :) Puss L

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå fina dom blev hemma hos dig gumman, bra att du tog båda:-)

Puss ♥

Lena - gott för själen sa...

Har aldrig kommit iväg på Allsången, men det står på önskelistan. Bra tips där med mimningen. Skulle passa mig.

Jättefina stolar. Där blev inredningen lite mera jordad, som kanske Nina skulle säga ;-)

Kram Lena

Nina Lahti sa...

Jättefina stolar, behåll naturliga färgen ;)

KRAM!

Linda sa...

Så snygga fåtöljer. Gillar träfärgen.

Synd bara att inte alla på Allsång förstår att det inte ska sjunga när han kommer med micken. ;) Därför klarar jag inte av att kolla på programmet. Ja, jag är löjlig. Jag veeeet. ;)

Jag har lite fuffens på gång och det kanske blir så att jag vill anlita dig eller samarbeta med dig som är duktig på att fota. Vi kanske ska ta en fika snart så kan jag berätta mer.

Kram Linda

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ska bli spännande att se "konsten" jag är också sugen på en tavla men men vi får väl se ;) Allsången hoppas jag - trots att du delar med dig av trick men jag vågar inte....ha ha

ha en trevlig helg!
Kram ullis

House and Garden by Bia sa...

Hej Amanda!
Jag ser att du och din mor, har ganska lika smak i inredning ;)))...men det är väl kul...för hon har ju bra smak också ;))
Hoppas du får en fin fredag kväll!!...vad du än gör ;)
Kramis

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

Hihi, har du varit tvkändis? ;)

Fåtöljerna är så fina! ♥ Har du bestämt om de ska få vara som dom är? Jag tycker de är fina som dom är ;)

Ha en mysig kväll!
Kram