måndag 20 maj 2013

Sol, rotation och lite good enough- pepp


 
 
Hej måndag.
 
Nu är en ny vecka här och det verkar bli en sådan med massor av sommarvärme. Hoppas, hoppas det håller i sig. Sitter här vid datorn med dörrar och fönster på vid gavel men ändå är det riktigt varmt. Verkligen huur härligt som helst. Som jag har längtat efter sol och värme.
 
 
Hoppas ni inte tröttnar på mitt vardagsrum. Själv tycker jag om att förändra och fixa om med små och enkla medel, så jag själv har inte tröttnat än ;) Självklart har jag en tv men den har jag gömt bakom väggen till höger. Den fula mojängen ska ju inte vara i fokus när man stiger på. Det känns mycket mer ombonat med en välkomnande soffa fylld med kuddar istället för en stel fyrkant som låter och blinkar. Hehe. Men tvn är ju bra att ha, absolutly, annars hade man ju missar ESC och hockey VM till exempel. Och hur trist hade inte det varit?!
 
 

♥ 

 
 
 Oj va kul det är att blogga, fixa och trixa, fota och ha sig. Ville bara säga det! Ibland önskar man ju bara att man hade ännu mer tid MEN så är det ju alltid. Man kan ju i princip alltid göra liiiite mer av det mesta. Typ Städa lite oftare, lite noggrannare, laga lite godare mat, ha lite mer tid för sina vänner mm.mm. Men vad ger det att älta och tänka på det? Ingenting. Så ibland får man bara nöja sig. Bestämma sig för att detta är Good Enough och jag är bra ändå. Så lite av den känslan ska jag bära med mig nu när jag ska göra klart allt annat datorfix som står på agendan innan det är dags att dyka ner i sängen.
 
Vi ses imorgon igen finingar. Ni är bra, trallalaa (glöm inte det) !
Kram Amanda

9 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Du är definitivt good enough! Du har fixat det så fint!

Kram Lena

anettan sa...

Ditt fina vardagsrum får jag inte för mycket av, du inspirerar. Tid är också något jag gärna haft mer av....ha det gott. Kram Anette

Johanna Villa Haga sa...

Ja dom där härliga kvällarna har man verkligen längtat efter!
Vilket fint vardagsrum du har, visst är de roligt att förändra med små medel!
Ha n fin kväll
Krm Johanna

baraetthem sa...

Så fint du har det! Och man kan ju flytta runt på saker, stora som små, hela tiden! Vart är lilla bordet bredvid soffan ifrån förresten? Jättefint!

Kram på dig och hoppas du har en fin kväll!
Fredrika

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Du har det såå fint lilla gumman❤

Puss Mamma

Linda sa...

Du har det så fint hemma, kära du!

Något som jag funderar på är om det bara är jag som tycker att storleken på din text till inläggen är liiiiite liten. Kan vara upplösningen på min skärm också som gör att texten blir lite oskarp. För min syn kan det ju inte vara något fel på, eller?? ;)

Kram Linda

H`s enkla vardag sa...

Du har så fint hemma hos dig och man kan tydligt se vems smak du har! Jag försöker få min dotter att börja men hon är tveksa. jag kanske ska göra grovjobbet åt henne så hon bara kan börja, för det är ju som du säger så himla kul att blogga!
Kram helena

House and Garden by Bia sa...

Så mysigt och enkelt du har det hemma hos dej...jättefint!!!
ha de gott!
Kramisar bia

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

Tröttna? Knappast ;) Du har det så fint!
Ha en bra dag imorgon ♥
KRAM