tisdag 2 april 2013

Peaceörhängen från Garderåb

 
{ Örhängen 49 kr från Garderåb }
 
 
Hej igen.

Hoppas allt är bra denna tisdagskväll. Ni som följer mig på Instagram vet ju redan att jag råkade ut för en liten halkolycka för några veckor sedan. Så för tillfället är jag lite halt och ständigt utrustad med ett baotastort blått gips och en superklatchig svart ortopedsko som man kan förvandla från sko till sandal genom att flytta plösen upp eller ner. Ja, ni hajar ju hur cool jag är just nu. Så, mitt vänster ben plus fot är inte så inspirerande varpå jag sparar er en bild på detta. Hihi. Eller skulle det kanske starta en ny trend? Nja, tveksamt va.

Men däremot vill jag visa er dessa snyggingar (till kanonpris) som kommer från Garderåb, en finfin klädbutik i Enköping. För lite mer Garderåb inspo kan ni klicka in här. Inne på Villa Tretton pågår även en tävling tillsammans med Garderåb där du har möjlighet att vinna en fin spetstop från Love Forever. Tokbra helt enkelt. Kika in där vettja.

Om ni däremot vill se lite mer från min vardag kan ni alltid följa mig på Instagram, där sker lite bättre uppdatering om man säger så. Jag har verkligen blivit en "Insta-anhängare". Gillar all inspo man får av bilderna samt att det är så lätt att kommunicera med varandra. Har du IG?

 
Nu ska jag kika på The Following, ni vet serien på fyran. Spännande punkt nu.
 
Tjing,
Kram Amanda

1 kommentar:

Vit dröm sa...

Älskar instagram, är helt fast hihi.
Ska följa dig där! Ha en fin dag!
Kram Anna