fredag 12 april 2013

Friday, en gnutta otur & det här med att fotografera


Hej.
 
Fredag, fredag, fredag.. wiie ~ hur härligt är inte det? Hoppas det står bra till med er alla. Igår var det ju en liten mini-bloggträff här i Enköping. Och som ni säkert kan ana var det väldigt trevligt. Yesbox. Det är skoj att träffa andra girls i samma situation om ni förstår mig rätt. Man kan prata om sånt där som ens andra vänner tycker är måttligt roande. Ni vet, problem med att kommentera från Iphonen, knäppa kort frågor och vad man egentligen "kan" skriva på bloggen. Ja, sånt där "livsnödvändigt" helt enkelt ;)
 
Girlsen som medverkade var Mami (såklart!) Villa Tretton, Linda Hem&Trevligheter, Ulrica Hus  no 30, Lena Gott för själen, Ullis Tidsoptimisten och Moi.


{ Stjärnhalsband Edblad från Fröken Röd }
 
Som rubriken lyder har jag haft några dagar fyllda med lite otur. { Bara materiellt men i alla fall }. Ni vet när man är sådär klumpig och det känns som att ingenting går ens väg. Vips ramlar datorn ner i golvet och därefter är den världsseg, nästintill död och ständigt piper som ett litet ynkligt djur.. piip piip piiiip. Sen ska man skynda sig och dra på ytterjackan. Och vad händer då? Jo, då flyger mobilen ur fickan och spricker sådär snyggt över glasdisplayen. Det är tur att det bara är materiella saker, eller hur? Världsligt men ändå trist.
 
Kameran å andra sidan, den är hel och intakt. Och tur är väl det. För nu när jag har lagt plugget bakom mig har min lilla kamera istället blivit mitt lilla skötebarn. Och gott folk, det kan vara grejer på gång här. Vi får la se !
 
Ha det bäst och njut av att det är fredag.
{ Idag får jag börja gå lite smått så jag får väl fira det hela med en liten fredagsshake till Gangnam Style eller nån såndär upprepande låt som man inte kan stå still till }
 
KRAM


10 kommentarer:

Linda sa...

Tack för igår. Det var superkul att träffa alla.
Hoppas att oturen har flugit sin kos. Inte kul när livsnödvändiga prylar går sönder.

Ha en toppenfredag!
Kram Linda

Nu har jag lagt till dig på min blogglista så att jag inte missar något. :)

Emma - Från min sida sett sa...

ÅH va kul att du har börjat blogga igen, nu blev jag glad:)

Kul med en bloggträff, roligt att kunna prata om sånt som andra kanske inte är så intresserade av;)

Ha en fin helg!

Kram

Emma - Från min sida sett sa...

ÅH va kul att du har börjat blogga igen, nu blev jag glad:)

Kul med en bloggträff, roligt att kunna prata om sånt som andra kanske inte är så intresserade av;)

Ha en fin helg!

Kram

På Selmas gata sa...

Vad roligt! Var på en bloggträff i höstas som ordnades av Sofia/Hildas hem och det var hur mysigt som helst:) Lite "skum känsla" dock då man vet en del om varandra men aldrig träffats innan:) Kul att du börjat kunna röra dig lite bättre, klart du får skaka loss till nån schysst musik! Kram/Tanja

Life's Silverlining and I sa...

Ni verkar haft det trevligt på er bloggdate. kul och spännande med att det kommer hända saker- vad då? Kram Nilla

Ulrica - Hus no. 30 sa...

Tackelitack för gårdagen, supermysigt!!
Tjoa till om du är sugen på att plåta något tillsammans framöver, inväntar med spänning på vad du har på gång där :)

Kram <3

FruNeroLindström sa...

Härligt att hitta hit.
Har ju läst din mammas blogg länge så känns ju nästan som man "känner" dig om du förstår vad jag menar.
Haha, ja du vissa veckor är hopplösa.
Vi har också haft sådana klumpdagar denna veckan, eller rättare sagt mannen i huset. Han har tappat både kaffeburk (och självklart åkte allt kaffe ut) och blomma (blomman och krukan klarade sig men kul att dammsuga jord när man bara vill gå och lägga sig) ;)

Härligt att det går åt rätt håll med benet.
Hoppas ni får en skön Lördag, kram Malin

A House With A View sa...

Ja nog känner jag igen mig dagar då precis aaaaallt går på tok, fniss :) Skönt ändå att kameran höll, det gjorde ju inte min som bekant, blev tvungen att köpa en ny, iiiinte billigt kan jag berätta, men absolut heeelt livsnödvändigt, haha :) Du tar jättefina foton Amanda, det har jag nog sagt flera gånger tidigare! Spännande att du har grejer på gång, kanske något inom foto? Du måste berätta mer om det, nyfiken ju :))

Och du, tuuuusen tack för din jättesnälla kommentar hos mig! Du gjorde verkligen min dag :) Och det känns nästan lite overkligt att bli omtalad i blogg-träff-sammanhang bland andra så duktiga bloggerskor, *stolt*!!!!!

Stööörsta kramizen aka

Lena - gott för själen sa...

Hoppas benet snabbt blir återställt och att ingen mer otur dyker upp. Hmm, spännande med grejer på g!

Ja, visst hade vi det trevligt! Ses snart igen.

Ha en fortsatt fin lördag.

Kram Lena

Anonym sa...

Hej! Vad använder du för kamera?