lördag 4 februari 2012

Inredning och skor..


Skor från City Bird.

..är inte så långt ifrån varandra om man tänker efter. Jag minns att jag för några år sedan hade en finfin hylla i mitt rum där alla snygga skor fick stå och bara vara fina (och tillgängliga också såklart, hihi). Det är som söta smycken. Dessa köpte jag idag, så det har blivit två skoköp på kort tid här så nu är jag rustad och redo för vår!


Gillade ni mello förresten? Jag tyckte showen mellan låtarna och röstningen var klockren. Helena Bergströms tolkning av "mellotittare" får mig att fnissa bara jag tänker på det. Hihi.. riktig Mandy humor. Nu sitter jag med mobilen redo och väntar på att mamma ska ringa för att vilja bli hämtat.. men vänta här! Hur knas känns inte detta? Jag sitter uppe och väntar på att mammi ska komma hem från galej, hihi oj oj oj... har jag blivit gammal? ;)

Hoppas ni haft en fin Lördag.
Kram Amanda

6 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Snygga skor! Mellisen var bra jag röstade på de två rätta låtarna enligt mig då... Kram och du.. Vad gullig du är mot din mamma. / Pia

lotta sa...

Superfräna skor! Mello var bra fast afrodite skulle ha gått vidare... Kram Lotta

Sofi sa...

Har också kollat på Melodifestivalen! Mina två favoriter gick till final, härligt!
Snygga skor, ska nog också titta efter ett par i bruna el beige:)
Kram Sofi

Anonym sa...

Super snygga skor, och bilden är läcker...

Kram Birgitta

VIT och PASTELL sa...

Supersnygga skor!
Ser att du har pysslat med dina foton! Kul! Gick det bra att ladda ner Photoscape? ...för jag antar att det är det programmaet du använder :-)

Kram Mia

Emilia sa...

Vilka snygga skor :) tycker också mello var bra, mellanakterna var helt klart bäst!

Kram och ha en fin söndag