tisdag 17 januari 2012

Tisdag och mycket att stå i


Hur har ni det om dagarna nu? Själv är det fullt upp från morgon till kväll, så det är ingen tvekan om att jag håller mig sysselsatt. Jag spenderar mycket tid med kursböckerna.. det gäller ju att göra ett sista ryck nu innan jag ska ut på praktik! Tjoho. Så därav bjuder jag idag på lite tråk/plugg-bilder.

Det här med att köpa kurslitteratur, puuh vilken tråkig utgift! Det kostar ju verkligen skjortan så jag brukar tänka att guuu så himla mycket annat fint man skulle kunna köpa istället för dessa pengar.. men att tänka så är ju inte så uppmuntrande, hihi. Så efter att den tanken har slagit mig försöker jag istället att tänka att jag ska vara tacksam för att jag kom in på denna utbildning. Då brukar det kännas lite bättre ;)


Nu ska jag bege mig iväg på jobb!

Ha en fin kväll.
Kram Amanda

Ps. Jag skulle verkligen behöva ta tag i att göra om lite här på bloggen.. för nu kan vi väl vara överens om att julen är över på riktigt? ;) Hoppas ni har överseende, jag ska ta tag i det så fort jag hinner.

8 kommentarer:

Marie sa...

Finns det ingen möjlighet att köpa skollitteraturen av någon som går några terminer före dig, eller är det böcker som ni ska ha hela utbildningen?

Du får också trösta dig med att när du är klar med skolan, ja då tjänar du såpass bra att du kan köpa mycket fint till dig och ditt hem;)

Ha det bra!
//Marie

hemma hos lilla mej sa...

Synd att kurs material ska vara så dyrt.Men tänk när du är klar då kan du köpa mycket fint.Om det är lite tröst ialla fall.Ha en skön kväll.Kramar Rita ♥

Vardag och flärd sa...

Tänk istället att när du läst dina böcker och är riktigt duktig och får ett fint jobb kan du handla mycket roligt till hemmet!
Lycka till!
Kram Eva

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Hoppas det har gått bra att jobba ikväll:) Förstår att du sååå gärna skulle köpa dig lite fina saker för pengarna istället, men som dom andra säger så kommer din tid gumman.:) Du tjänar ju lite pengar ikväll..åh de är ju bra..;)

Pusspuss

A House With A View sa...

Vad fint du har det i sovrummet!! Ljust och fräscht och superfin tavla!!! Gillar de fina kuddarna också!!! Förstår känslan av att vilja lägga pengarna på annat, så brukar jag tänka när bilen ska in på service, urk... Men studietiden går så fort och snart kan du börja leva livet som du vill igen:) Jag har ju egen erfarenhet;)

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Sofi sa...

Din tid kommer!:) Kämpa på så länge!
Gillar verkligen din fina fjärilstavla!
Kram på dig!

Linnebo -Mia sa...

Håller med dom andra, tänk när du är klar och har ett bra jobb, tänk allt du kan unna dig då.
Det kommer bli så bra!
Kram Mia

Ekenäsliv sa...

Jag minns hur det var.. Tror jag hade typ 3 extrajobb när jag pluggade;-)
Men så mysigt du har det när du pluggar ändå=)
Och jag tycker att du har det jättefint hemma!
Kram Anna