lördag 28 januari 2012

Shopping shopping denna Lördag


Boots med tillbehör från Vegabond & Iphone.

Hallå Hallå denna Lördagskväll. Hoppas allt står fint till. Idag fick jag finbesök av mamma och syster. Vi gick en vända på stan och hade det trevligt.. och såklart blev det lite shopping också. Och inte vilken shopping som helst. Vi gick in på tre- butiken för att höra lite (ni vet vi skulle baaara titta..) hur länge det var kvar tills det är dags att byta telefon.. och vips så kom vi ut med massa kassar med gosaker i ;) Så nu har jag blivit med Iphone & supersnabbt bredband (eller jaa.. det återstår lite installation bara :) Och detta mycket tack vara min snälla mor. Hon pushar & peppar och hjälpte mig till ett bra erbjudande ♥.


Skokräm, impregnering & skoborste.

Nu ska jag kika runt efter lite fina iphone- skal. Har blivit tipsad om en sidan som har hur många snygga/coola/söta/personliga skal som helst. Kruxet är bara att det finns nästan 2000 st.. så om jag känner mig rätt kommer jag få lite beslutsångest, hihi. Men det är ju angenäma problem, och tur är väl det :)

Ha en fin kväll!
Kram Amanda

2 kommentarer:

Sofi sa...

Å så kul med shopping! Tur att det inte är jag som ska välja nytt iphone-skal, skulle ha beslutsångest;) Lycka till och trevlig kväll!
Kram Sofi

hemma hos lilla mej sa...

Lovely med shopping.Vad skoj med iphone.Ha det bäst.Kram Rita ♥