lördag 3 december 2011

Lite fler julkortsbilder


Syskonparet Noah & Thea.

Hej på er i lördagskvällen! Jag är i fullt sjå med att kika på bilderna på Thea & Noah och jag har precis märkt va svårt det är att välja ut bilder. Det finns ju så många fina. Så ni får stå ut med att jag lägger upp ganska många, hihi.. även om jag skulle kunna drämma till med minst det dubbla ;)


Att ha fått ett litet fotouppdrag var jätteroligt. Nu fick jag ett ypperligt tillfälle att öva lite på mina fotokunskaper som jag förvärvat på fotokursen. Och eftersom jag mest har fotat inredning som är relativt stilla i förhållande till små pigga sötnosar, om ni förstår vad jag menar? Hihi, så fick det blir korta slutartider. Ändå är vissa bilder lite oskarpa men jag tycker att det finns en viss charm i det.


Fina Thea.Spralliga lilla Noah lekandes med en zinkgran.Syskonkärlek.

Efter den här dagen ska jag sätta mig ner och skriva ett gulligt brev till tomten. Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp - ett nytt objektiv så att jag kan fota fina porträttbilder! För.. jag har ju faktiskt varit snäll iår ;)

Ha en supermysig lördaskväll.
Kram Amanda

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättemysiga bilder... Och väldigt söta motiv...

Kram Birgitta

Hem & Drömmar sa...

Men så mysiga bilder du har tagit på dem. Det är så kul med julkort av barna, önskar mina förtfarande ville det men icke sa nicke ;).
Tror nog tomten hittar till dig på julafton för snäll verkar du defenetift.
Ha de gott, kram Ing-Britt

A House With A View sa...

Otroligt vilka bilder du tar Amanda!!! Men det har jag ju förstås noterat för länge sedan när du gästbloggade hos din fina mamma :) Vad ska det bli av dig du duktiga tjej!!!!!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Emilia sa...

Åh vilka mysig bilder, vad duktig du är!!
Kramar