fredag 18 november 2011

Att pröva ett ljusrum


Bilder från Campus 1477.

Godmorgon era godingar! Mandy är ganska piggelin denna fina fredagsmorgon, nå vad kan det bero på? Den stora frågan - gav ljusrummet någon effekt?!

Lite olyckligt fick vi endast en halvtimmes ljus. Hihi. När vi dundrade in i lugna & harmoniska rummet satt redan en väldigt relaxad dam där inne. Därav ansträngde vi oss inte för att kolla att allt var på som det skulle. Jag menar, det var ju ljust ändå :) Sen efter trettiominuter såg vi en knapp med texten - AKTIVERA LJUSRUMMET HÄR! Då klämmer söta damen ur sig att det nog släcktes ner för en stund sen,.. jaa innan ni kom in. Okej?! Vi trycker in knappen och Shit Pommes Frites vilken uppenbarelse! Snacka om ljusrum, allt blev superduper ljust. Först då förstod vi varför man var tvungen att bära vita rockar.


När vi gick därifrån kände alla sig nöjda. Vi skulle absolut kunna tänka oss att gå dit igen. Jag kände mig pigg och glad och det gjorde de flesta men H kände sig lite småyr. Så det är nog oerhört individuellt hur man upplever och mår av det. Men jag tycker absolut att det är värt ett försök om man känner sig lite trött och småhängig undet vinterhalvåret. Vi som bor på norra halvklotet får ju faktiskt inte så mycket ljus under denna period så då kan det ju vara bra att "buffra" upp lite :)

Ha en fin fredag!
Kram Amanda

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Ljusrummet var nice, framför allt eftersom det var så fina ljuskompisar där! ;)

anise sa...

Den va bra"aktvera ljusrummet".. hihihi..men visst behöver vi mycket ljus den här årstiden..har aldrig provat det men jag tror säkert att det funkar..ha en mysig Fredag
Kram på dej
Anita

Vardag och flärd sa...

Ja, det gäller att veta hur man ska göra, hihi!!
Jag tror jag ska pröva ett ljusrum nångång, tycker mörkret är väldigt jobbigt utom när man ska mysa.
Ha det fint!
Kram Eva

Linda sa...

Låter intressant med ljusrummet, önskar man fick testa!

Ha en skön fredag kväll!

Kram Linda

Anonym sa...

Låter väldigt spännande...

Kram Birgitta